JobManager indeholder forskellige rollecentre, som er optimeret i forhold til brugen af modulet.

Extension udgave af JobManager (nyere)

Profil-Id Beskrivelse Rollecenter-id Anvendelse
JOBMANROLECENTERADMIN JobManager Administration Role Center 6182880 Beregnet for JobManager administratorer og indeholder genveje til alt i JobManager.
JOBMANROLECENTERMOBILE JobManager Mobil Rolle Center 6182900 Beregnet for personlig tidsregistrering på mobiltelefoner Mobil (App) Rolle Center.
JOBMANROLECENTERREGISTRATION JobManager Registration Role Center 6182881 Beregnet for de terminaler som skal registrere via Job kø, Timekladde eller Timekladde (uge).
PRODUCTION PLANNER Tilføjelser til standard Produktionschef rollecenter 9010 Beregnet for værkfører og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.
PROJECT MANAGER Tilføjelser til standard Projektleder rollecenter 9015 Beregnet for projektledere og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.
DISPATCHER Tilføjelser til standard Servicechef rollecenter 9016 Beregnet for ansvarlige for Service og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.
Profil-Id Beskrivelse Rollecenter-id Anvendelse
JOBMANADMIN JobManager Administration Role Center 6182880 Beregnet for JobManager administratorer og indeholder genveje til alt i JobManager.
JOBMANMOBILE JobManager Mobil Rolle Center 6182900 Beregnet for personlig tidsregistrering på mobiltelefoner Mobil (App) Rolle Center.
JOBMANREG JobManager Registration Role Center 6182881 Beregnet for de terminaler som skal registrere via Job kø, Timekladde eller Timekladde (uge).
JOBMANPROD JobManager Production Role Center 6182811 Beregnet for værkfører og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.
JOBMANJOB JobManager Project Role Center 6182821 Beregnet for projektledere og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.
JOBMANSERVICE JobManager Service Role Center 6182831 Beregnet for ansvarlige for Service og andre som har ansvar for Beregning og Godkendelse.

Se også

JobManager grundlæggende opsætningsguide
Sæt standard rettigheder
Kom godt igang
Mobil Rolle Center
Valg af device

ReferenceDenne hjælp omfatter både Dynamics NAV og Dynamics Business Central (BC). Alle henvisninger til NAV gælder for begge.